Pedique

LCN / Wilde Pedique -geeli, kosmeettinen varpaankynnen korjaus

Jalkojemme täytyy sietää stressiä: seisomista, tiukkoja kenkiä, riittämätöntä tuuletusta ja liikaa kosteutta. Siksi kyntemme voivat vaurioitua.

Tänä päivänä kynsisairaudet voidaan hoitaa menestyksekkäästi ja pysyvästi kosmeettisin keinoin. Tämän on mahdollistanut moderni, korjaava Wilde Pedique -jalkojenhoitotuote, jolla ammattilainen voi hoitaa jalkojasi yksilöllisesti.

Mitä moderni varpaankynnen korjaus tarkoittaa?

Wilde Pedique on tuote, jolla voidaan korjata varpaankynsi joko osittain tai kokonaan ja saada siitä kosmeettisesti kaunis. Yksikomponenttigeeli on valokovetteinen synteettinen geeli, joka kovetetaan UV-valon avulla.

Wilde Pedique on elastinen geeli, joka mukautuu jalkojen ja varpaiden liikkeisiin. Siten rakennekynsi jaloissa tuntuu aivan luonnolliselta ja istuu hyvin kynnellä.

Wilde Pedique -hoitajasi valitsee yksilöllisesti juuri sinulle sopivan geelisävyn riippuen kynsiongelman laadusta. Siten kynnen pinnan värjääntyminen voidaan peittää tai kynsipedin väritystä parantaa.

Kenelle Wilde Pedique sopii?

Geeliä voidaan käyttää kaikille terveille kynsille kosmeettiseksi vahvistukseksi, mutta myös erilaisista kynsiongelmista kärsiville. Kynsisairauksien hoidon yhteydessä geeli on erittäin hyvä apu. Wilde Pediquen avulla varpaan kynsi on esteettisesti kaunis koko hoitojakson ajan.© DIVA kynsistudio I Varaukset puhelimitse: Studio puh. +358 400 276 727 I Itäkeskus, Tallinnanaukio, 00930 Helsinki